Sobre mi

Sóc…


Doncs soc de lo més normal del món. M’agraden els animals, en especial els gossos, millor dit els mastins. En tinc tres, en Max, en Nut i la Noa. 


M’acostumo a perdre per la muntanya, i no en sentit figurat, sinó en sentit literal. Tinc un sentit de la orientació pèssim i m’encanta explorar corriols i caminets amagats. Acostuma a acabar bé, però més tard del que pensava. 

Em flipo mirant tot bitxo vivent. Com les formigues omplen en niu, com les orenetes crien, els ratpenats menjant mosquits, ànecs passant per sobre el meu cap, eriçons travessant el camí,…

I m’enrotllo com una persiana, xerro pels descosits, m’encanta xerrar. Una debilitat que has de controlar quan ets bibliotecària, una professió a la que he dedicat gairebé vint anys, i que m’encantava. 


Però aquí estic, en un agrocentre. I perquè? 

Doncs perquè tinc inquietuds, volia tenir el meu propi projecte, i fer les coses al meu aire. 

He portat la vocació de servei i d’ajudar als altres també en el meu negoci.

Ho porto incorporat. 

I això és el que trobaràs si vens a comprar, a mirar o a xerrar. O el que vulguis. 

Ah! I miro La2, de tant en tant.

Missió

Ofereixo els millors productes que hi ha al mercat, assequibles i sostenibles. Que aportin la solució que necessiten els meus clients.

Busco la opció més adequada.

Valors

M’esforço per incorporar productes respectuosos amb el medi ambient. El camí ha de portar-me a la reducció de plàstics i residus, potenciant el reaprofitament i encaminant als meus clients a solucions ecològiques, segures i eficaces. 

“La Branca és un negoci familiar.
La Branca sorgeix d'un arbre que es va plantar fa molts anys i que ara torna a brotar. ”

Laura Perich